Electricitat, Calefacció,

Fontaneria, Aire condicionat

i Reparacions a Girona

972 20 22 95

661 95 69 54

Benvinguts a Instal·lacions Montilivi

Instal·lacions Montilivi és una empresa familiar que es va crear el 1989 a Girona per realitzar instal·lacions i reparacions, de tipus domèstiques, comercials i industrials.

L’experiència i la formació constant adquirida per tot l’equip professional de la nostra empresa ens permet estar al dia de les noves innovacions i aplicacions utilitzades en tot tipus d’instal·lacions i montatges. Aplicar correctament les Normatives i Legislacions formen part dels nostres objectius.

Disposem de professionals amb els títols i certificats de: Tècnic especialista en instal.lacions electrotècniques, aigua, Gas – B i RITE (calefacció – climatització).

logo_gremi2
gas_natural_fenosa_logo300
logo_ferca2

Contacti amb Nosaltres

Li oferirem un servei inmillorable

Li garantim:

  • Atenció inmediata

    Intentem estar disponibles sempre per els nostres clients. Posa’t en contacte amb nosaltres via telèfon o correu electrònic i estarem a la teva disposició el més aviat possible.

  • Tracte Familiar

    Som una empresa familiar i això es reflecteix en la nostre manera de treballar, donem un servei 100% professional però sempre cuidant al client amb un somriure.

  • Professionalitat

    Tenim un equip preparat per treballar en qualsevol tipus de instal.lacions, ja sigui electricitat, gas, calefacció, aire acondicionat, reparacions i reformes.

  • Clients Satisfets

    Treballem de manera minuciosa i púlida, intentem cuidar els detalls en les nostres feines i reparacions, ja siguin a nivell domèstic, comercial o industrial